Ervaringen

VROEGER DACHT IK DAT MIJN BEPERKINGEN MIJN GRENZEN WAREN
Loesje

Ervaringen

VROEGER DACHT IK DAT MIJN BEPERKINGEN MIJN GRENZEN WAREN
Loesje

Ik wilde je toch nog even per mail bedanken voor de hele leuke workshop. Heb echt genoten en ben blij met het resultaat.
Cunie

 

Dit is iets waar ik mee verder kan. Een ware ont-dekking. Het was fantastisch. Ik kan Annette aanbevelen.
Anna

 

Een waardevolle ont – moeting.
Sandra

 

Ik heb bij jullie een fantastische tijd gehad. Helemaal opgeladen en blij ga ik terug naar huis. Mooi om te mogen meemaken. hoe jullie op La Palma je plek hebben gevonden en met veel liefde en zorgzaamheid er iets moois van maken. Graag kom ik nog eens terug.
Nicole       

 

Ik heb Annette als een  fijne therapeut ervaren. Deskundig, meelevend. Hier kan ik  mee verder.
Anita

 

Spelenderwijs heb ik mijn creativiteit weer gevonden. Ik herinner me weer wat mogelijk is.
Barbera

 

Als POH-GGZ heb ik geleerd hoe ik ook op een andere manier met mijn clienten kan omgaan. Veel laagdrempelige oefeningen geleerd. Een aanbeveling.
Carla

 

Finca Verde…een stille schoonheid. Een unieke plek op aarde.
Atie

 

De trots voorbij, alle grenzen opzij
Uit de achtergrond naar voren
Kleur erkennen.
Aan mezelf bekennen,
ik ben passie: Ik ben Willem.
Dit gedicht verwoord alles. Bedankt Annette.

 

Bedankt voor jullie gastvrijheid, want dat is iets wat jullie op een ontzettend prettige wijze in jullie hebben en uitstralen. Gast – Vrij.
Marijn

 

Bloeiende amandelbomen, witte brem, ik ben hier in de mooiste tijd van het jaar geweest denk ik.
Michael

 

Absolute aanrader! Bijzonder plekje met prachtig uitzicht Gaaf om in een grot te slapen en te douchen in de buitendouche.
Laura 

 

Deze reeks beelden heeft me veel geleerd  over mijzelf. Ik heb moed om weer  verder te gaan.
Brigitte

 

Het was zo fijn hier weer terug te zijn. Dank, veel liefs en tot snel.Dit beeld is iets waar ik mee verder kan. Het was fantastisch. Ik kan Annette aanbevelen.
Anna

 

Bedankt voor de heerlijke maaltijden, de wandelingen en alles. Zo’n gids, chauffeur en kok vind je zelden. Bedankt voor de gezellige en ontspannen tijd.
Berty          

 

Wat een toptijd bij jullie gehad. Ontzettend bedankt voor deze “onthaast” periode.
Sandra 

 

Ik heb genoten van alle dagen dat ik op Finca Verde mocht zijn, als gast. Een heerlijk plekje, geweldig heerlijk eten in de ochtend en de avond. Bedankt voor jullie gastvrijheid, want dat is iets wat jullie op een ontzettend prettige wijze in jullie hebben en uitstralen. Gast – Vrij. Veel dank daarvoor.
Marijn 

 

Het is een verademing bij jullie tot rust te komen. Ik geniet van jullie manier om het leven op La Palma voort te zetten. Chapeau.
Michael   

 

Er zijn hier zoveel aspecten die me innerlijk deden jubelen, zoals:
– de stilte
– de knusheid van de grot
– de attente zorg van Hijmen en Annette
– de onmetelijke oceaan, zo dichtbij
– de sterrenhemel
– de zachte motregen
– de spectaculaire panorama’s
– de dramatische zonsondergangen
– de heerlijke maaltijden, de lekkere eigengemaakte vruchtenjammetjes
– de heerlijke dagtochten met steeds wisselende en adembenemende landschappen.
Ik kom zeker terug, want dit is de mooiste plek op aarde.
Letty         

 

Heerlijk dit eiland deze grot, het eten, de babbel. Ja gewoon geweldig en hopelijk tot nog eens.
Marc         

 

Geweldig, fantastisch zon-zee-zalig, paradijs.
Het was weer geweldig, tot de volgende.
Arend  en Diana      

 

Mijn (te) korte verblijf op Finca Verde was meer dan een ont-moeting. De persoonlijke benadering en gezamelijke interesse in (behoud van) natuur, bio/orthomoleculaire voeding, de zee e.d. maakte het voor mij erg bijzonder. Heel veel dank dat jullie dit met mij en zo veel anderen willen delen!
Remko          

 

Ik wilde je toch nog even per mail bedanken voor de hele leuke workshop. Heb echt genoten en ben blij met het resultaat. We hebben het schilderij nu hier even aan de muur gehangen en je blijft er naar kijken.  Ik vond je een hartstikke leuk mens en hoop je nog een keer te ontmoeten.
Cunie

 

Ik wil zeker een volgende keer op La Palma weer even bij je komen knutselen oid. Het was een ontspannende middag.
Tilly

 

Na twee weken rond te hebben gereisd op La Palma, is dit echt het mooiste en bijzonderste plekje geweest! We werden gastvrij ontvangen door Hijmen, die ons het mooie stuk grond liet zien. Later ontmoeten we ook Annette. Super gezellige, warme en open mensen. Alleen al de veelzijdigheid aan planten, bloemen, kruiden, fruitbomen, knusse zitplekjes en verstopte kunst maakt dat je hier je ogen uitkijkt.
En als je dan een rondleiding door het grotje krijgt, maakt dit het plaatje compleet. Dit ademt vrijheid en creativiteit uit. Deze sfeer zorgt er voor dat je niks anders meer kan dan ontspannen en genieten. De grot is schoon en heeft alles wat je nodig hebt. Een goed bed, schattig keukentje en een wc. De buitendouche is echt super. Terwijl je ondertussen lekker in de zon staat, genietend van het uitzicht.

Hier hebben we twee dagen genoten van de wilde zee en de prachtige omgeving. Ook het avondeten was super. Izo ook de inspirerende gesprekken. Bedankt hiervoor! Als afsluiter voor de dag is het genieten van de zonsondergang, de opkomende maan, de sterrenhemel en de melkweg. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de tientallen vallende sterren! Deze bijzondere plek is eigenlijk niet te beschrijven in woorden, maar moet je ervaren!
K. en A.

 

Wat een heerlijk plekje en wat een voorrecht dat we daar van mogen meegenieten. Hopelijk tot ziens.
Klaas en Hinke  

 

Wat een heerlijke plek op dit mooie eiland. Het is hier echt genieten. Bedankt voor de mooie gesprekken, het heerlijke eten en de gezelligheid. Heel veel plezier, succes en liefde voor deze plek.
Marijke

 

Geweldig mooie plek. Leuke knusse grot voorzien van handigheidjes als waterkoker, keukengerei, boeken, enz. Vriendelijke en gastvrije mensen die je van voldoende ideeën kunnen voorzien qua vermaak op La Palma. Aanrader dus, vooral als je het noordwesten wil verkennen.
Harriette

 

Ik heb genoten van mijn verblijf bij Annette en Hijmen. De grot voelde meteen als “mijn” grot. De koelkast was gevuld met heerlijke ontbijt spullen. Ik voelde me verwend! Alles was aanwezig; zelfs een muziekspeler met CD’s waar ik erg van heb genoten. het terrasje voor de grot is fantastisch en de buitendouche ook. Daar komt ook nog eens bij dat Hijmen heel goed kan koken en dat hij en Annette, superleuke mensen zijn. Ik had achteraf nog wel langer willen blijven. Kortom; een echte aanrader.
Linda

Scroll naar boven