Innerlijke reis

EEN WIJDE BLIK VERUIMT HET DENKEN
Loesje

Innerlijke reis

EEN WIJDE BLIK VERUIMT HET DENKEN
Loesje

Mijn reis in Beeld

Dit is een verdieping van het programma “Mijn Reis” zoals beschreven bij de Retraites. De schilderingen van de Grot- en Landschapsreeks worden gekoppeld aan je hulpvraag. Om de totale reeks l te doen heb je minimaal 14 dagen nodig.

Programma

We maken elke morgen een of meerdere schilderingen.uit de Grot en Landschapsreeks in nat-in-nat-techniek. We beginnen met een passende meditatie en laten dan de schilderingen het werk doen. We beginnen bij een grot, waaraan steeds een element wordt toegevoegd. Vanuit de grot vervolg je jouw weg van de bron naar de zee.

Na elke schildering vindt een korte nabespreking plaats. Soms geeft een deel van de reeks al antwoord op je hulpvraag. Soms vraagt een beeld meer verdieping of extra aandacht.

De kunst is te ervaren wat jij en de schildering nodig hebben en daar gehoor aan te geven. De directe beleving is de ervaring. Je laten leiden door de schildering en niet door je hoofd. In deze reeks leer je steeds meer in je lijf te blijven. Daardoor kom je steeds meer in verbinding met jezelf.Samen kijken we waar de reeks stokt of stroomt.

Er is in de middag tijd voor extra oefening, verwerking of aandacht voor dat wat vraagt. De aandachtspunten geven we al schilderend, wandelend of anderszins tijd.

Jouw reeks van schilderingen is uniek door de rijkdom aan beelden die in elkaar overvloeien.

Na deze reeks heb je;

  • jouw antwoorden op je hulpvraag
  • ben je meer in verbinding met jezelf
  • handvatten in het beeld gevonden
  • jouw mogelijke pad voor toekomst gevonden
  • stappen in je persoonlijke ontwikkeling gezet

Kosten

Deze schilderreeks vraagt minimaal een periode van 7 dagen, inclusief eindbespreking. De kosten van deze reeks zijn afhankelijk van het aantal dagen.

Verdieping

Het is mogelijk dat we het traject op e-basis verder voortzetten, zodat je jezelf verder kunt verdiepen in Nederland. Wil je vooraf meer informatie, dat kan.

Scroll naar boven