Tijd voor
verlies

Afscheid nemen is het moeilijkste in het leven. Je leert het eigenlijk nooit

Tijd voor verlies

Afscheid nemen is het moeilijkste in het leven. Je leert het eigenlijk nooit

Bij deze retraite neem je de tijd voor je Verlies. Omgaan met verlies vraagt veel van je. Of het nu gaat om verlies van werk, gezondheid, je geliefde huisdier of een ingrijpend verlies als het overlijden van een dierbare. Je geeft ruimte aan alle gevoelens, zoals pijn, woede, verdriet en onzekerheid. Je leert weer vertrouwen op jezelf en te vertrouwen in jezelf.

Verwerken doet iedereen op zijn eigen manier.

Belangrijk is dat je tijd neemt voor je Verlies. De natuur, je eigen uitingsvormen helpen je daarbij. Soms helpt dat meer als woorden. Er is ruimte, ruimte om je te uiten in beeld en woord. Samen zoeken we naar jouw manier, omgaan met rouw is immers voor iedereen anders.

Op weg naar levenskracht.

Troost en herdenking, kracht vinden om door te gaan. Beeld te geven aan datgene wat je nodig hebt. Afhankelijk van je vraag en je beschikbare tijd en je bestedingsruimte bepalen we het programma.

Kosten

Dit meerdaagse programma bestaat uit minimaal 3 dagen. De kosten zijn bij 3 dagen 450 euro inclusief verblijf op basis van halfpension. Meer weten, neem contact op.

Verdieping

Wil je meer of anders, denk dan ook eens aan rouwtherapie. Je kunt hier een start maken en in Nederland verder werken met ondersteuning. 

Scroll naar boven