Finca Verde

EEN WIJDE BLIK VERUIMT HET DENKEN
Loesje

Finca Verde

EEN WIJDE BLIK VERUIMT HET DENKEN
Loesje

De plek om tot jezelf te komen voor Creatievelingen, Rustzoekers, Sterrenkijkers, Strand- en zeeliefhebbers, wandelaars en iedereen die er even uit wil.

Finca Verde is een biologische kleine boerderij in het Noordwesten van La Palma, in een dal met zicht op zee. In de tuin staan avocadobomen, sinaasappels en veel meer vruchtbomen. We werken op Finca Verde biologisch, volgens het permacultuurprincipe.Op het terrein zijn terrassen, een moestuin en een aangelegde tuin, daar vind je jouw verblijf. Finca Verde biedt de mogelijkheid om te overnachten in een authentieke grotkamer. Rond de grotkamer zijn diverse zitjes waar je kunt genieten van spectaculaire zonopkomsten en zonondergangen, het zoemen van de bijen, de geuren en kleuren of van de prachtige sterrenhemel.

We creëerden op Finca Verde een mooie rustieke plek, die we graag met je delen. Voor elk moment in je leven is er ruimte bij ons, variërend van een creatieve workshop in je vakantie tot een retraite of een therapietiendaagse. Een inspirerende omgeving, een bron van Verbeelding en een oase van rust, ruimte en creativiteit.

Als je kiest voor jezelf wil je dat doen op een plek die past. Waar alle ruimte is om tot de kern te komen. Hier kun je zonder de dagelijkse beslommeringen tot jezelf komen, je eigen bron aanboren en jezelf verrassen.
De natuur helpt daarbij.

Scroll naar boven