Verblijf

Als je je gezicht naar de zon draait, valt de schaduw achter je.

Verblijf

Als je je gezicht naar de zon draait, valt de schaduw achter je.

La Palma is een vulkanisch eiland, waardoor er veel natuurlijke grotten zijn. Van oudsher worden grotten hier gebruikt om in te wonen of als stal. Op La Palma zijn dan ook meerdere grotwoningen en grotkamers. Onze kleine grotkamer is daar een van. Ze worden vaak Cueva’s genoemd. “Een goede Cueva is goud waard”, zegt men hier, “niet te heet in de zomer en niet te koud in de winter”.

Cueva Finca Verde

Deze ligt op een eigen deel van terrein en beschikt over verschillende privé-zitjes, waardoor er veel privacy is. Naast het overkapte terras zijn er meerder terrassen in de tuin waar het heerlijk verblijven is. Finca Verde ligt in een eigen dal, waardoor het vaak in de luwte ligt. Op verschillende plekken zijn er doorkijkjes naar de zee. In de tuin staan de heerlijkste kruiden om thee van te maken. Genietend van een kopje kruidenthee merk je de geuren, de kleuren, de bijen en spelende hagedissen op. Dit afgewisseld door een wandeling in de tuin, eventueel met uitleg van ons. Een avondloopje in de omgeving om de zonsondergang nog weidser te beleven. Liggen op de tuinstoel en kijken naar de sterren is een niet te missen onderdeel. Genieten kan op vele manieren op Finca Verde.

In de Cueva

De Cueva is ingericht voor 1 of 2 personen. Er is een toilet en een kitchenette. In de kitchenette is een waterkoker en mogelijkheid tot koffie zetten. Er is een mogelijkheid om buiten eenvoudig te koken. Op het bijbehorende overdekte terras is een zitje. Handdoeken, theedoeken en beddengoed is aanwezig.

Buitendouche

De Cueva beschikt over een eigen buitendouche met warm water. Genieten van een douche met uitzicht, dat kan alleen op Finca Verde. Handdoeken, badjas en biologisch douchefris en shampoo, het is allemaal aanwezig.

Verblijfskosten

  • Overnachting inclusief ontbijt*. € 30,00 p.p.p.d.
    * Het is mogelijk zelf voor je ontbijt te zorgen.
  • Schoonmaakkosten* €  7,50 per boeking
    We maken schoon met biologische ecologische producten.

Beschikbaarheid

Wilt je weten of de Cueva op Finca Verde beschikbaar is of heeft u andere vragen, neem contact met ons op

Scroll naar boven