BRON van verBEELDing op Finca Verde

Jij en je verbeelding

Creatieve workshops

We verzorgen creatieve workshops tot maximaal 4 personen op Finca Verde, gelegen op eiland La Palma. Creëer je eigen beeld op papier of in steen of Mozaiek. Verbeeld La Palma of geniet van een middag spelen met materialen. Alle aandacht is voor jou en je creatieproces.

Lees meer over Finca Verde
en ons workshopaanbod

Jij in beeld

Retraites

Een Retraite is een periode van bezinning, van afzondering, zegt het woordenboek Tijd voor jezelf, tijd voor die ene vraag, tijd om te verwerken, tijd om iets nieuws (over jezelf) te leren,of gewoon bijkomen van de drukte van alle dag. Tijd voor verbeelding en de natuur, jouw reis. Op maat gemaakt.

Lees meer over onze Retraites

Het beeld helpt jou

Beeldende Therapie

Beeldende therapie: Wat je handen maken, wat je ogen zien, geeft vaak antwoorden. Dit helpt bij het verwerken van ervaringen, bij verlies, of bij het vinden van antwoorden op persoonlijke vragen. Je hoeft alleen jezelf maar de ruimte te gunnen om te beginnen. een programma passend bij jou.

Lees meer over de beeldende therapie tijdens je vakantie of verblijf.

Vak in Beeld

Kunst en scholing

Individuele (bij-)scholing. Wil je meer met creatieve oefeningen in jouw beroep werken. In een paar dagen doe je ideeën op en oefen je in de praktijk. Lees meer.
Hier vindt je meer over mij, mijn kunst, mijn Bronbeelden en inspiratie voor jou. De werken op de getoonde foto’s zijn te koop.

Lees meer over Scholing en Kunst

Ervaringen van klanten

Scroll naar boven