info@bronbeeld.nl

Selecteer de taal

Beeldend werken op La Palma

bronbeeld creatief op lapalmaCreatief op een eiland.

Wonend en werkend op La Palma, la Isla Bonita, wil ik graag de schoonheid en de kracht van het eiland met je delen. La Palma is een eiland waar je alle rust en ruimte vind om tot de kern, tot je bron te komen.

Het beeld helpt

Het beeldende, het creatieve, zit in iedereen. Ieder op zijn eigen wijze. Het beeld maakt zichtbaar en/of tastbaar. Het beeld is een krachtig symbool.  Het is fijn om beeldend aan de slag te zijn. Beelden verhelderen. Het beeld in jou weet. Het is jouw Bronbeeld.

De plek

Als je kiest voor jezelf wil je dat doen op een plek die past. Waar alle rust en ruimte is om tot de kern te komen. Vanuit je bron, je kern, kun je groeien, tot jezelf komen. Op La Palma kun je zonder de dagelijkse beslommeringen, kijken, voelen en ervaren. Het landschap is afwisselend en prachtig. Antwoorden komen op een verrassende manier. De natuur helpt daarbij.
Je verblijf is op Finca Verde in onze B & B, een eenkamergrotwoning. Dat geeft net dat beetje extra. Finca Verde ligt in de prachtige natuur en stilte van het noordwesten van La Palma.

Wil je meer weten over je verblijf en de kosten, klik dan hier.

Bronbeeld

Calle Cueva de Agua 15a
38788 Garafia
La Palma
España

+34 603 877 389
(geen Whatsapp)

kaart