Je eigen bron aanboren

1bronbeeld mijn eigen bronNieuwe impulsen

Als Beeldend therapeut en levenscoach ga ik uit van alles wat er al is. Wat je ogen zien, wat je handen maken, geeft woorden, antwoorden en mogelijkheden. Door het werken met je handen wordt op een hele natuurlijke manier een andere bron aangeboord. Door zo met je eigen creativiteit om te gaan ontstaan nieuwe impulsen en soms ook een andere kijk op jezelf en op je mogelijkheden.

Voor elk moment in je leven

Voor een ieder die graag op een beeldende aandacht wil besteden aan zijn of haar proces zijn er mogelijkheden. Beeldend bezig zijn en creatief werken in en met de natuur kun je inzetten als hulpmiddel of therapie op verschillende momenten in je leven ;

 • Als je jezelf iets kado wilt doen.
  Je wilt voor jezelf zorgen, jezelf een moment van bezinning geven. Even tijd voor jezelf en dat wat je bezig houdt.
 • Als je op een keerpunt staat.
  Je wilt iets in je leven, je werk, jezelf veranderen. De wil is er maar hoe het in te vullen. Je bent op zoek naar je eigen nieuwe stevigheid. Je wilt weer stromen.

 • Als je grip wilt krijgen
  Je worstelt, zoekt om grip op je eigen leven te krijgen, er weer te staan, verder te gaan om je eigen kracht in je leven neer te zetten. Je wilt weer plezier hebben in de dingen die je doet.

 • Bij verlies verwerking
  Je draagt een verlies bij je. Er was / is geen tijd om dit te verwerken of om te rouwen. Je wilt een periode of een gebeurtenis afsluiten. Hier is de tijd om afscheid te nemen, vrij te geven en/of verder te gaan.

Op deze site vind je mogelijkheden om (weer) in je eigen kracht te staan.

 

Bronbeeld

Calle Cueva de Agua 15a
38788 Garafia
La Palma
España

+34 603 877 389
(geen Whatsapp)